Slimme formulieren

Voor onze particuliere relaties

Onder bepaalde voorwaarden kunt u hier een voorlopige dekking aanvragen voor uw motorvoertuig. Binnen een paar dagen na de aanvraag van de voorlopige dekking, krijgt u bericht van ons of uw verzekering is overgezet naar een definitieve verzekering.

Dit formulier is bestemd voor met name nieuwe relaties van ons kantoor! Om u optimaal te kunnen informeren en adviseren is het noodzakelijk dat wij goed op de hoogte zijn van uw situatie. Wie bent u, wat doet u, waar heeft u behoefte aan en hoe kunnen wij u vérder helpen.

Met behulp van dit formulier kunt u een of meerdere wijzigingen aan ons kantoor doorgeven. Denk aan bijvoorbeeld wijziging woonadres, bankrekeningnummer of ieder andere wijziging die van belang is.

U heeft een verzekering afgesloten en daarna kijkt u er niet meer naar om. Het gaat u natuurlijk hoofdzakelijk over het afdekken van het risico. Toch verandert er in de tussentijd vaak een hoop aan een verzekering. Denk daarbij aan de dekkingen, de premie en de voorwaarden. Het is dus wel slim om zo nu en dan ook uw autopolis te laten controleren!

U heeft een reisverzekering afgesloten en daarna kijkt u er niet meer naar om. Het gaat u natuurlijk hoofdzakelijk over het afdekken van het risico. Toch verandert er in de tussentijd vaak een hoop aan een verzekering. Denk daarbij aan de dekkingen, de premie en de voorwaarden. Het is dus wel slim om zo nu en dan ook uw reis- e/o annuleringsverzekering te laten controleren.

Met deze scan wil ons kantoor nagaan wat er eventueel is gewijzigd (of op korte termijn gaat wijzigen) in uw huidige situatie. De onderwerpen die kort worden besproken zijn 'Gezin - Woning - Hypotheek - Werk & Inkomen'. Naar aanleiding van uw antwoorden wordt ons eerder afgegeven advies opnieuw beoordeeld en met u doorgenomen.

Veilig bestanden uitwisselen met uw relaties. Privacy speelt online een belangrijke rol. Of: dat zou het moeten doen. Voor het veilig versturen van bestanden zijn e-mail en USB-sticks geen geschikt middel met datalekken in het achterhoofd. Grote bestanden kunnen daarnaast een obstakel zijn. Met SafeDownload wisselt u veilig bestanden uit met uw relaties en andersom. AVG proof!

Login of registreer!